kort om os

Om Head Connect

organisationspsykologer med base i Skandinavien

Udvikling af teams og organisationer

Med over 20 års erfaring som organisationspsykologer har brødrene Hovind etableret Head Connect i 2015 for at skabe innovative løsninger til udvikling af teams, individer og organisationer. Sammen har vi udviklet metoder, modeller og værktøjer, der er uhørt effektive og engagerende. 

Vi arbejder i dag med udvikling af lederteams og bidrager igennem disse processer til at udvikle gensidig tillid og stærke, effektive teams, der nyder at arbejde sammen og tager ledelsesopgaven på sig. Vi har udviklet en tilgang, hvor den enkelte leder får hjælp og støtte undervejs i teamudviklingen, ligesom vi har udviklet digitale hjælpeværktøjer som Habitdrivers.

Derudover gennemfører vi programmer for ledere i større virksomheder i samarbejde med Kayamax og Copenhagen Executive Academy. Gennem vores programmer skabes alignment i hele ledelsessystemet omkring ambitioner og mål. Den enkelte leder hjælpes med at konkretisere hvilke strategiske prioriteter, der skal løbes hjem. Vi kalder det ”Leadership by design”, hvor den enkelte leder får templates og modeller at arbejde i, der med det samme skaber forankring i den strategiske ambition. Denne top-down baserede proces suppleres med processer, der skaber alignment på tværs af forretningen, da det ofte er her, konkurrerende målsætninger og forståelser skaber konflikter og flaskehalse. Endelig er der brug for, at lederne får hjælp og støtte til at udvikle sit teams kapabilitet og egne kompetencer. I denne proces indgår både klassiske kursuselementer og nye, organisatoriske greb som ”organised talks” og ”heart-beat teams”. Vi bruger naturligvis også Habitdrivers til at ændre vaner, både for teams og individer.

Endelig bidrager vi med hjælp i forandringsprocesser, ligesom coaching på alle ledelsesniveauer indgår i den række af spændende opgaver, vi varetager.

Vil du vide mere?

Hvad kan vi gøre for dig?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at drøfte, hvordan vi kan hjælpe dig, dit team eller din virksomhed.